Over mij

Trainen is mijn passie

Na vele jaren in het trainersvak vind ik het nog altijd een klein wonder dat mensen, door mijn inzet, naar zichzelf gaan kijken en het beste uit zichzelf willen halen. Ik werk op een aanstekelijk speelse manier, wat maakt dat je je betrokken voelt en enthousiast raakt. Ik laat je daarbij in je waarde, bied aandacht en structuur, stel je de juiste vraag op het juiste moment en zet je een ‘andere bril’ op. En je krijgt bij mij de gelegenheid om in een veilige omgeving te experimenteren met nieuw gedrag.

Als teamcoach ben ik positief confronterend en verbindend en laat ik het ‘systeem’ haar werk doen.

Mijn achtergrond, ervaring en specialismen

Ik ben opgeleid als Sociaal Pedagoog/Andragoog en volgde opleidingen Systemisch werken (begeleiden van familie- en organisatieopstellingen), Sociale Netwerk Strategieën, Werken vanuit Presentie en Werken met creativiteit en intuïtie.

Als senior trainer werk ik voor zorg- en welzijnsinstellingen, onderwijs, overheid, de uitvaartbranche en maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties.

Mijn specialismen als trainer: Hanteren van emoties, agressie en grensoverschrijdend gedrag, Nabij zijn bij verlies en rouw, Signaleren en bespreekbaar maken van eenzaamheid, Coachen van medewerkers, Trainen van medewerkers (‘Train-de-trainer’) en Binding creëren in de organisatie.

Als ZZP’er ben ik geregistreerd bij het CRKBO. Dat betekent dat ik zonder Btw kan werken voor opdrachtgevers die een CRKBO instellingscertificering hebben.

Trainingsacteurs

In mijn trainingen werk ik samen met deskundige, ervaren trainingsacteurs:

Colinda v.d. Linde
Esther Drenthe
Lionel Leeuwin